Bautura tare, fabricata prin distilare dupa metoda Grappa Italiana.
White Rabbit Saloon (salonul Iepurele Alb), este denumit după unul dintre cele două baruri deținute de Jack Daniel în Lynchburg, începând cu anul 1892 (celălalt era Red Dog Saloon - Cainele Roșu). Salonul are o istorie interesantă și este cunoscut cel mai bine ca un loc favorit al lui Jack, și al celor apropiați, unde puteau savura fără grabă un pahar de whisky rafinat.43% alcohol.
Bisquit a fost înființat în 1819, estimăm că această sticlă este estimata ca fiind din anii 1960.
Distilat cu grijă în butoaie de stejar, acesta este un hors d'age sau armagnac XO de la Ducastaing, estimat 1970.
Un lichior și digestiv, își obține aroma și culoarea distinctă, aproape neon-galbenă, din infuzia de piei de lămâi cultivate local în alcool pur.
Articol vechi original - Armagnac 40 grd 700 ml.
Recunoscuta in tara de provenienta drept o marca a excelentei, Russian Standard Original isi datoreaza numele si calitatea formulei clasice a lui Dmitri Mendeleev, aprobata de tarul Alexandru al III-lea, cucerit de echilibrul bauturii si de puritatea ei.
Cu o istorie de peste 130 de ani Distileria St-Remy a fost infintata in micutul sat Machecoul din apropiere de Nantes, un oras viu si vechi recunoscut pentru cultivarea vitei de vie si avand o mare traditie in faurirea vinurilor de calitate superioara. De la bun inceput brandy-urile St-Remy s-au remarcat atat prin savoarea lor distincta cat si prin identitatea aromatica.
Vin vechi alb sec Franta, 1998.
Lichior ușor de băut, în culori și gust, Italia, cu peste 20 de ingrediente, poate chiar până la 80, în formula sa.
Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon.
Vermut dulce oferă arome fascinante de ierburi aromatice rezultate din amestecul unor vinuri atent selecționate cu plante crescute în Italia: salvie, cimbru de grădină, frăsinel și diferite tipuri de lemn exotic, dulce-amărui.