Vin rosu - Arome de ciresi, afine, dar si de tutun si piper.
Anul recoltei: 2013
Varietatea: Cabernet Sauvignon 100%
Felul vinului: Sec
Producție: Struguriculeși și selectați manual.
Alcool: 14,00 % vol.
Zahăr rezidual: 3,7 g/dm3
Aciditate: 5,20 g/dm3
Anul recoltei: 2011
Varietatea: Syrah /Shiraz 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 14,0 % vol.
Zahăr rezidual: 4,0 g/dm3
Aciditate: 5,0 g/dm3
Vin rosu sec zona Abruzzo, 2008.
Anul recoltei: 2009
Varietatea: Merlot 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 14,5 % vol.
Zahăr rezidual: 3,3 g/dm3
Aciditate: 5,2 g/dm3
Anul recoltei: 2009
Varietatea: Cupaj 50% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon, 10% Syrah.
Felul vinului: Sec.
Alcool: 15,0 % vol.
Zahăr rezidual: 4,0 g/dm3.
Aciditate: 5,3 g/dm3.
Anul recoltei: 2013
Varietatea: Pinot Noir 100%
Felul vinului: Sec
Producție: Struguri culeși și selectați manual.
Alcool: 13,00 % vol.
Zahăr rezidual: 4,0 g/dm3
Aciditate: 7,00 g/dm3
Anul recoltei: 2011
Varietatea: Malbec 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 13,5 % vol.
Zahăr rezidual: 4,0 g/dm3
Aciditate: 4,8 g/dm3
Vin rosu traditional, foarte elegant, cu un nivel alcoolic mediu.
Anul recoltei: 2009
Varietatea: Pinot Noir 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 13,5 % vol.
Zahăr rezidual: 3,8 g/dm3
Aciditate: 5,1 g/dm3
Anul recoltei: 2012
Varietatea: Blended: Rara Neagra, Malbec & Syrah
Felul vinului: Sec
Alcool: 14,0 % vol.
Zahăr rezidual: 4,0 g/dm3
Aciditate: 5,3 g/dm3