Vinul spumant Perla Pelegrina a fost produs în conformitate cu metoda tradițională Champagne din soiul de struguri nobili Muscat Ottonel, cultivat în regiunea centrală a Republicii Moldova.
Gustați ceva complet diferit, despre care vorbește toată lumea!
Anul recoltei: 2011
Regiunea: Bujac, R. Moldova
Varietate: Pinot Noir 100%
Alcool: 13,0 % vol.
Zahăr rezidual: 15,0 g/l
Aciditate: 6,1 g/l
Regiunea: Bujac, R. Moldova
Varietatea: Chardonnay 30%, Sauvignon Blanc 30%, Aligote 40%
Felul vinului: Demisec
Alcool: 13,0 % vol.
Zahăr rezidual: 25,2 g/l
Aciditate: 6,7 g/l
Aperitiv desert, slab alcolizat, rose, merge insotit cu un Aperol, sau cu un Campari.
Culoare: Roșu
Tip: spumante – dulce
Zahăr: 67 g/dm3
Aciditate: 0,4 g/dm3
Conținutul de alcool: 11,5% vol.
Capacitatea sticlei: 0,750 L
Varietate: Pinot Noir 100%
Felul vinului: Brut
Alcool: 13,00 % vol.
Zahăr rezidual: 7,2 g/l
Aciditate: 6,2 g/l
Culoare: Alb
Tip: spumante – demidulce
Zahar: 45 g/dm3
Aciditate: 0,5 g/dm3
Conținutul de alcool: 11,5% vol.
Capacitatea sticlei: 0,750 L
PINOT & PINK GRAPEFRUIT, 2018.
Spumant demidulce rosu.