Lansat in anul 1910, Martini Bianco este un vermut delicat, ale carui arome dulci-amarui se imbina elegant si armonios. Acesta este filtrat prin carbune, aromatizat cu ierburi si plante culese din Alpi, indulcit cu zahar din sfecla de zahar si completat cu alcool neutru. Sortimentul creeaza o baza excelenta pentru cocktailuri, pe langa consumul singular.
Martini Fiero este un vermut deosebit produs dintr-un amestec de vinuri albe si suc de portocale dulci reprezentand aperitivul perfect atunci cand este amestecat cu apa tonica. Culoare aprinsa si aromele fructate sunt 100% naturale fiind rezultatul unui proces atent, creatia Master Blender-ului Martini, Beppe Musso. Notele sale fructate sunt puse in valoare alaturi de preparate bogate in sare, parmezan, carne rosie sau impreuna cu masline negre si verzi.
Cinzano Rosso este o băutură cu arome intense, delicioase de citrice și fructe dulci.
Textura sofisticata este realizata prin adaos controlat de zahar. Cinzano Bianco isi pastreaza caracteristicile rafinate fie ca este servit simplu, ca aperitiv, fie ca este asociat cu alte ingrediente si transformat in cocktailuri urbane rafinate.
Vermut dulce oferă arome fascinante de ierburi aromatice rezultate din amestecul unor vinuri atent selecționate cu plante crescute în Italia: salvie, cimbru de grădină, frăsinel și diferite tipuri de lemn exotic, dulce-amărui.
Rețetă secretă inspirată de pasiunea creatorului său - Distilleries Des Alpes
Standardele ridicate și pasiunea sunt principalele ingrediente din Vermouth Routin Blanc, o rețetă originală a lui Philibert Routin, inventată în 1894 și păstrată un secret atent păzit într-un seif pe numele său.
Lillet este un aperitiv francez preparat în partea de sud a regiunii viticole Bordeaux. Se compune din 85% vin bordeaux și 15% alcool aromat cu fructe, 17%.
Martini Vermouth Riserva Speciale Rubino face parte din gama Martini Riserva Speciale si contine extracte concentate obtinute din plante aromatice de cea mai buna calitate.
Set Jagermeister, sticle, 3 pahare.