Special Products
Special Products
Cutie lemn 2 sticle Sah -...
Pret203,15 leiPret de baza239,00 lei
-15%
Set dulceturi - Dulceata de...Set dulceturi - Dulceata de...
Pret38,00 leiPret de baza40,00 lei
-5%
Chateau Vartely Sauvignon...Chateau Vartely Sauvignon...
Pret17,10 leiPret de baza19,00 lei
-10%
All Sale Products
Vermouth
Vermouth

Vermouth

Vermouth
Grid
List

Sunt 7 produse.

Grid
List
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active

Vermouth

Lansat in anul 1910, Martini Bianco este un vermut delicat, ale carui arome dulci-amarui se imbina elegant si armonios. Acesta este filtrat prin carbune, aromatizat cu ierburi si plante culese din Alpi, indulcit cu zahar din sfecla de zahar si completat cu alcool neutru. Sortimentul creeaza o baza excelenta pentru cocktailuri, pe langa consumul singular.

55,00 leiPret
Vermouth

Martini Fiero este un vermut deosebit produs dintr-un amestec de vinuri albe si suc de portocale dulci reprezentand aperitivul perfect atunci cand este amestecat cu apa tonica. Culoare aprinsa si aromele fructate sunt 100% naturale fiind rezultatul unui proces atent, creatia Master Blender-ului Martini, Beppe Musso. Notele sale fructate sunt puse in valoare alaturi de preparate bogate in sare, parmezan, carne rosie sau impreuna cu masline negre si verzi.

49,00 leiPret
Vermouth

Rețetă secretă inspirată de pasiunea creatorului său - Distilleries Des Alpes

Standardele ridicate și pasiunea sunt principalele ingrediente din Vermouth Routin Blanc, o rețetă originală a lui Philibert Routin, inventată în 1894 și păstrată un secret atent păzit într-un seif pe numele său.

69,00 leiPret