Echipa mywine.ro face toate eforturile pentru a se asigura ca produsele livrate si serviciile noastre sunt de cea mai Inalta calitate. Colaboratorii nostri selecteaza cu atentie si pasiune fiecare vin oferit In magazinul nostru online, iar stocarea si sistemul de Impachetare inovativ si inteligent, care protejeaza vinul Impotriva socurilor sau a temperaturilor nefavorabile, asigura pastrarea si transportul In conditii optime pentru a mentine calitatea produselor pana cand ele ajung la dumneavoastra. Totusi, daca exista probleme cu produsele comandate si doriti sa le returnati, va rugam sa ne contactati pe email la adresa office@mywine.ro si vom face tot posibilul pentru a remedia situatia.

POT COMANDA FARA CONT?

Crearea contului pe mywine.ro nu este necesara, dar pentru a ne asigura ca vindem bauturi alcoolice doar persoanelor peste 18 ani, dupa cum obliga legea, putem sa ne rezervam dreptul de a refuza comenzile efectuate, daca acest criteriu nu este intrunit.

CARE SUNT MODALITATILE DE PLATA?

In momentul de fata plata comenzii se poate face prin:

-Ramburs la primirea comenzii de la curier

-Transfer bancar

-Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

CATE STICLE POT COMANDA?

Pentru persoanele fizice, numarul maxim de sticle care poate fi comandat este de 48. Pentru comenzi mai mari va rugam sa ne contactati la office@mywine.ro .

CARE ESTE MODALITATEA DE LIVRARE?

Comenzile sunt livrate prin curier, la adresele de pe teritoriul Romaniei. Va rugam folositi ca si adresa de livrare pe cea la care puteti fi gasiti In intervalul 9-17. Curierul va va contacta telefonic pentru a anunta sosirea comenzii.

ESTE POSIBILA LIVRAREA IN AFARA ROMANIEI?

Da, prin curierul Eurosender, se pot livra cu costurile aferente. Pentru a evalua un cost de expediere, va rugam sa ne transmiteti o solicitare.

CAT COSTA TRANSPORTUL?

Taxa de transport este calculata In functie de cantitatea si valoarea comenzii dumneavoastra. Pentru comenzile de peste 450 lei transportul este gratuit.

AUTENTIFICARE CU FACEBOOK

Daca va autentificati pe site-ul nostru folosind facebook veti fi abonat automat la newsletter-ul nostru. Daca nu doriti sa fiti abonat la newsletter-ul nostru, aveti posibilitatea de a va dezabona prin debifarea optiunii "Vreau sa primesc newsletter-ul Rewine" de la urmatorul url: https://www.mywine.ro/identity