Având drept obiectiv distribuirea vinurilor de înaltă calitate, noi My Wine ne-am început căutările de soiuri distinse de vin atât în România cât și în alte zone din lume, urmărind un traseu care a luat în calcul finețea și rigurozitatea. Pentru că am dorit să avem și o notă de originalitate, ne-am oprit la IM Chateau Vartely. Compania "Chateau Vartely", care este un producător de vinuri de înaltă calitate din cele mai bune soiuri europene de struguri, cultivate în zonele centrale și sudice ale țării; soiurile europene clasice de viță-de-vie sunt cultivate aici cu succes și oferă în fiecare an o recoltă valoroasă de vinuri: Roșii seci – Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir și Albe seci - Pinot Gris, Chardonnay, Traminer, Sauvignon, Fetească Regală.

Tot din zona Republicii Moldova am adus și spumantele Nisporeni, spumante deosebite, cu aciditate mică, în combinații seci, demi-seci și demi-dulci. Ca soiuri folosite sunt: Muscat, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Aligote, de pe podgoriile din zona Codrilor, regiunea Centrala a Moldovei, după tehnologia ”Charmat”, fermentarea secundară în rezervoare presurizate.

Am ales sa fim distribuitori pentru aceste companii pentru că, atunci când vorbim de distribuție de vinuri, ne adresăm în mod special rețelelor HORECA și magazinelor de specialitate care comercializează vinuri românești sau internaționale.

Avem o gamă variată de produse din care puteți degusta și alege ceea ce considerați potrivit și profitabil pentru afacerea dumneavoastră. Satisfacția clientului, introducerea acestuia în lumea extraordinară a vinului, acest produs care se naște, se maturizează, imbătrânește și moare ca orice ființă vie de pe această planetă, face parte din misiunea pe care noi am ales sa o îndeplinim.

Comercializăm deasemenea băuturi dintre cele mai importante cu renume la nivel mondial: Franța: Champagne Pol Roger, Champagne Cattier, E. Guigal, Maison Champy, Paul Mas, Château de Parenchère, Château Puech Haut, Armagnac Castarede, Calvados Château du Breuil, Cognac de Collection Grosperrin, Armagnac.

Italia: Ferrari, Casanova di Neri, Zeni, Araldica-Alasia, Grappa Marzadro, Tenuta San Leonardo, Dievole, Ceci, Cordero di Montezemolo.

Germania: Egon Muller, Balthasar Ress, Van Volxen.

Spania: Marques de Grinon, Vallegarcia.

Portugalia: Taylor’s.

Australia: Yalumba, Killikanoon.

Chile: Tarapaca, Misiones de Rengo, Vina Mar, Neyen, Altair, Sideral.

Africa de Sud: Kanonkop, Mulderbosch, Longridge. Argentina: Salentein, Tamari, Gran Callia, Finca La Celia.

Noua Zeelanda: Mt. Difficulty, Martinborough Vineyards, Dog Point, Craggy Range, Wild Rock, Koru, Black Sheep.

Deoarece vinurile bune iși ating potentialul maxim dacă sunt băute din pahare pe masură, suntem furnizori de accesorii din gama RIEDEL.

Produse Gourmet - Edouard Artzner (Franta), Pralibel (Belgia), Gran Cuccina și Acetaia Leonardi (Italia), Ulei de Măsline Marques de Grinon (Spania), ceaiuri și cafele selecționate - Taylors of Harrogate (Anglia) și trabucuri – Oliva (Nicaragua) adaugă un plus de arome sortimentelor noastre.

Suntem motivați de clienți să oferim cel mai înalt nivel:

• Comenzile pot fi făcute telefonic sau prin e-mail.

• De la o valoare de minim 1.000 euro, livrarea este gratuită în țară.

• Asistența pentru restaurante și persoane fizice: liste cu vinuri, combinarea vinului cu diverse feluri de mâncare.

• Asistența pentru colecționarii de vinuri și deținătorii de pivnițe private. • Degustări corporate sau private, team-buildings, cocktail-uri.

• Cadouri corporate sau private ce pot fi personalizate prin gravură laser sau etichete. Oferta noastră este, așadar, atent selecționată de cunoscători ai vinului, care vă garantează nu numai calitatea produselor oferite dar și cel mai bun raport calitate / preț.

„Noaptea, iubirea şi vinul nu îndeamnă la nimic cumpatat." OVIDIUS

#MyWine #SavureazaMomentul

Drepturi de autor (in loc de our team)

Toate drepturile sunt rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la textele, imaginile marcate cu logo-ul site-ului, sunetele, programele software, precum şi orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusivă a proprietarului domeniului MyWine.ro, sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisă navigarea pe site. MyWine.ro nu acordă vizitatorilor acestui site nici un fel de licenţă sau drept asupra materialelor postate și/sau descărcate de pe site, precum si în ceea ce priveşte conţinutul si structura prezentului site. Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci când aceste informații i se cer pentru completarea unui formular de comandă on-line. În cazul in care www.mywine.ro are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul la serviciile oferite de website. Restricționarea accesului poate însemna ștergerea/invalidarea oricărei comenzi on-line și a tuturor informațiilor pe care le conțin acestea și interzicerea accesului la serviciile www.mywine.ro.

Acces persoane peste 18 ani

Site-ul www.mywine.ro se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Legislația în vigoare interzice minorilor achiziționarea băuturilor alcoolice, de accea în momentul utilizării acestui site, orice utilizator declară pe propria răspundere că prin plasarea de comenzi nu încalcă prevederile legale. Identificarea persoanelor se poate face după adresa de logare furnizate de providerul de internet pe care s-a efectuat accesul.