Având drept obiectiv distribuirea vinurilor de înaltă calitate, noi - My Wine.ro - ne-am început căutările de soiuri distinse de vin atât în România cât și în alte zone din lume, urmărind un traseu care a luat în calcul finețea și rigurozitatea. Pentru că am dorit să avem și o notă de originalitate, am degustat din cele mai bune soiuri europene de struguri, cultivate în zonele centrale și sudice ale țării; soiurile europene clasice de viță-de-vie sunt cultivate aici cu succes și oferă în fiecare an o recoltă valoroasă de vinuri: Roșii seci – Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Syrah și Albe seci - Pinot Gris, Chardonnay, Traminer, Sauvignon, Fetească Regală.

Am devenit, deasemenea fani declarati ai spumantelor cu aciditate mică, în combinații seci, demi-seci și demi-dulci. Ca soiuridegustate au fost: Muscat, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Aligote, din podgoriile din Europa, apreciate in mod deosebit fiind cele fabricate după tehnologia ”Charmat”, fermentarea secundară în rezervoare presurizate.

MyWine.ro aduce iubitorilor de vinuri premium, colectii de vinuri si spirtoase incepand din anul 1937. Ne pozitionam in zona vinurilor de colectie, de provenienta din toata lumea, cu soiuri delicate si consacrate, atat pentru colectiile personale, cat si celor care doresc sa faca cadou un produs de calitate.  Suntem de parare ca un vin premium si un coniac indeajuns de batran, intodeauna merg bine in companion cu prieteni de calitate.

Comercializăm deasemenea băuturi dintre cele mai importante cu renume la nivel mondial: Franța: Champagne Pol Roger, Champagne Cattier, E. Guigal, Maison Champy, Paul Mas, Chateau de Parenchère, Chateau Puech Haut, Armagnac Castarede, Calvados Château du Breuil, Cognac de Collection Grosperrin, Armagnac.

Italia: Ferrari, Casanova di Neri, Zeni, Araldica-Alasia, Grappa Marzadro, Tenuta San Leonardo, Dievole, Ceci, Cordero di Montezemolo.

Germania: Egon Muller, Balthasar Ress, Van Volxen.

Spania: Marques de Grinon, Vallegarcia.

Portugalia: Taylor’s.

Australia: Yalumba, Killikanoon.

Chile: Tarapaca, Misiones de Rengo, Vina Mar, Neyen, Altair, Sideral.

Africa de Sud: Kanonkop, Mulderbosch, Longridge. Argentina: Salentein, Tamari, Gran Callia, Finca La Celia.

Noua Zeelanda: Mt. Difficulty, Martinborough Vineyards, Dog Point, Craggy Range, Wild Rock, Koru, Black Sheep.

Deoarece vinurile bune iși ating potentialul maxim dacă sunt băute din pahare pe masură, suntem furnizori de accesorii de calitate.

Produse Gourmet - Edouard Artzner (Franta), Pralibel (Belgia), Gran Cuccina și Acetaia Leonardi (Italia), Ulei de Măsline Marques de Grinon (Spania), ceaiuri și cafele selecționate - Taylors of Harrogate (Anglia) .

Suntem motivați de clienți să răspundem si altor cerinţe:

• Asistența pentru restaurante și persoane fizice: liste cu vinuri, combinarea vinului cu diverse feluri de mâncare.

• Asistența pentru colecționarii de vinuri și deținătorii de pivnițe private.

• Degustări corporate sau private.

• Cadouri corporate sau private ce pot fi personalizate prin gravură laser sau etichete.

„Noaptea, iubirea şi vinul nu îndeamnă la nimic cumpatat." OVIDIUS

#MyWine #SavureazaMomentul