Utilizarea site-ului de către persoane sub 18 ani

Mywine.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in Mywine.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de aces ca membru al site-ului Mywine.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Setarea unei adrese de livrare si alegerea optiunii de facturare - persoana fizica / persoana juridica, este urmatorul pas care trebuie facut pentru a usura procesul de calcul al transportului.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Promoții și concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. 

Prețul produselor

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA. Preturile in euro vor fi convertite in Lei la cursul BNR + 2%.

Mywine.ro isi rezerva dreptul de a refuza comenzile efectuate si de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Cum comand?

Online

Trebuie sa va creati un cont pe site-ul nostru, apoi urmati pasii de mai jos:

- selectati produsul care va intereseaza, apoi click pe butonul “Adaugare In Cos”

- daca ati terminat de facut cumparaturile, apasati pe butonul “Cos” pentru a incepe procedura de achizitie.

- daca nu aveti cont inregistrat pe www.mywine.ro vi se va afisa optiunea pentru crearea unui cont nou, care trebuie confirmat de pe adresa de email pe care s-a efectuat inscrierea.

Procedura de achizitie se rezuma la 5 pasi simpli:

1) SUMAR – comanda dvs este centralizata si puteti opera modificari asupra cantitatii de produse comandate.

2) AUTENTIFICARE – trebuie sa va logati cu contul existent sau sa va creati un cont nou. 

3) ADRESA - selecatarea adresei de livrare si de factuare.

4) LIVRARE – modalitatea de livrare.

5) PLATA – modalitatea de plata.

Nu mai ramane decat sa Confirmati comanda si sa va bucurati de produsele comandate.

E-mail

Comenzile se fac la adresa de mail: office@mywine.ro.

- trebuie sa ne transmiteti informatii complete pentru autentificare si facturare - nume si prenume, nume firma(daca este cazul), datele de identificare ale firmei(daca este cazul), cont bancar(daca este cazul), adresa e-mail, numar de telefon la care puteti fi contactat, adresa de livrare a produselor si intervalul orar in care sunteti disponibil pentru a primi produsele.

- trebuie sa ne transmiteti informatii complete despre produsele comandat (numele produsului asa cum apare pe site, codul lui si numarul de bucati pentru fiecare produs in parte).

- modalitatea de plata.

Telefonic

- trebuie sa ne transmiteti informatii complete pentru autentificare si facturare - nume si prenume, nume firma(daca este cazul), datele de identificare ale firmei(daca este cazul), cont bancar(daca este cazul), adresa e-mail, numar de telefon la care puteti fi contactat, adresa de livrare a produselor si intervalul orar in care sunteti disponibil pentru a primi produsele.

- trebuie sa ne transmiteti informatii complete despre produsele comandat (numele produsului asa cum apare pe site, codul lui si numarul de bucati pentru fiecare produs in parte).

- modalitatea de plata.

Comanda minimă în acest site  este în valoare de 100 lei (exclus TVA).

DREPTUL DE PROPRIETATE

Orice produs livrat rămâne proprietatea MyWine.ro până la plata integrală a sumelor datorate.

Răzgândirea cumpărătorului

Fiind vorba de o modalitate de vanzare ce tine de comertul electronic la distanta, in care cumparatorul nu ia un contact direct si nemijlocit cu marfa la momentul lansarii unei comenzi ferme, cumparatorul beneficiaza de un interval de timp de 14 zile de la data livrarii, in care acesta poate returna un produs comandat primind integral banii inapoi, mai putin cheltuielile de transport, sau schimbandu-l cu un produs identic (in limita existentei acestuia in stoc). Pentru a beneficia de acest lucru este necesar sa restituiti produsul complet, inclusiv cu toate accesoriile, fara urme de murdarie sau zgarieturi etc-deci in conditii absolut revandabile. De asemenea este necesar sa returnati si ambalajul produsului fara nicio deteriorare decat aceea strict necesara pentru deschiderea sa. Trebuie sa prezentati si factura care face referire la produsul returnat.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:

a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;

b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare

Conditii de retur

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor.

Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice fata de starea lor initiala prezentata pe site, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a produselor. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu alte produse. Daca MyWine.ro nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui integral contravaloarea produselor cumparate.

Categorie de vinuri speciale, vechi, sau care au o perioada mai mare de imbuteliere de 24 luni, pot avea continut alterat. Aceste produse nu se mai pot inlocui daca nu sunt pe stoc. In cazul in care se constata acest lucru, produsul trebuie returnat si se va inlocui un un altul similar in valoarea similar chelyuita, sau cu o valoare mai mare, dar cu posibilitatea achitarii diferentei. Pentru aceasta categorie de produse nu se pot returna banii.