- Produse recomandate
- Produse noi
- Cele mai vandute
- Produse la reducere
Trufe ciocolata, Italia, 187 gr.
Trufe ciocolata, Italia, 187 gr.
Produs in Jalisco – Mexic, Patron X.O Cafe este un lichior obtinut din cea mai buna tequila si esenta naturala de cafea. Este mai degraba o tequila cu gust de cafea deoarece nu este o bautura prea dulce, 35%. Se poate livra in varianta fara gift box.
Blue Moscato, Don Luciano La Mancha are o culoare albastră atrăgătoare, strălucitoare, cu bule fine care apar încet. Aromă este intensă și atractivă de caise, pepene și petale de trandafir.
Anul recoltei: 2012
Varietatea: Chardonnay 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 15,0 % vol.
Zahăr rezidual: 3,1g/dm3
Aciditate: 4,2 g/dm3
Anul recoltei: 2012
Varietatea: Muscat 100%
Felul vinului: DemiDulce
Alcool: 16,0 % vol.
Zahăr rezidual: 121,0 g/dm3
Aciditate: 4,9 g/dm3
În 1904 a fost deschisă prima fabrică Campari în Sesto San Giovanni şi a început călătoria brandului în străinătate. Astfel, s-a născut o poveste de succes care continuă să inspire şi să definească tendinţe şi în zilele noastre.
Anul recoltei: 2012
Varietatea: Chardonnay 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 14,00 % vol.
Zahăr rezidual: 3,7 g/dm3
Aciditate: 4,70 g/dm3
Anul recoltei: 2012
Varietatea: Traminer 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 14,0 % vol.
Zahăr rezidual: 3,0g/dm3
Aciditate: 4,6 g/dm3
Anul recoltei: 2009
Varietatea: Pinot Noir 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 13,5 % vol.
Zahăr rezidual: 3,8 g/dm3
Aciditate: 5,1 g/dm3
Ceci LAMBRUSCO SECCO 0,750l
Anul recoltei: 2013
Varietatea: Traminer 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 14,00 % vol.
Zahăr rezidual: 3,3 g/dm3
Aciditate: 4,00 g/dm3
Anul recoltei: 2009
Varietatea: Cabernet Sauvignon 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 14,5 % vol.
Zahăr rezidual: 3,6 g/dm3
Aciditate: 4,9 g/dm3
Anul recoltei: 2011
Felul vinului: Sec
Producție: Struguriculeși și selectați manual.
Alcool: 14,5 % vol.
Zahăr rezidual: 3,3 g/dm3
Aciditate: 5,5 g/dm3
Cognac 30 ani, Franta, 2010.
Cognac 40 ani, Franta, 2010.
Distilat cu grijă în butoaie de stejar, acesta este un hors d'age sau armagnac XO de la Ducastaing, estimat 1970.
Coniac vechi Franta, estimat 1970.
Barolo "Gattera" vin rosu sec, produs de Cordero di Montezemolo provine de la viile Nebbiolo de la poalele centenarului Cedru Libanez
Vin vechi rosu sec, Italia, 1969.
Vin vechi rosu sec, Franta, 1995.
Vin rosu sec, plin de istorie al cramei provenind din amestecul atent selectat de podgoriile Monfalletto.
Vin vechi rosu sec, Franta, 1970.
Vin vechi rosu sec, Franta, 1985.
vin vechi rosu sec, Franta, 1985.
Vin vechi rosu sec, Franta, 1971.
Cognac 30 ani, Franta, 2010.
Cognac 40 ani, Franta, 2010.
Distilat cu grijă în butoaie de stejar, acesta este un hors d'age sau armagnac XO de la Ducastaing, estimat 1970.
Coniac vechi Franta, estimat 1970.
Barolo "Gattera" vin rosu sec, produs de Cordero di Montezemolo provine de la viile Nebbiolo de la poalele centenarului Cedru Libanez
Vin vechi rosu sec, Italia, 1969.
Vin vechi rosu sec, Franta, 1995.
Vin rosu sec, plin de istorie al cramei provenind din amestecul atent selectat de podgoriile Monfalletto.
Culoare: Roșu
Tip: spumante – dulce
Zahăr: 67 g/dm3
Aciditate: 0,4 g/dm3
Conținutul de alcool: 11,5% vol.
Capacitatea sticlei: 0,750 L
Bisquit a fost înființat în 1819, estimăm că această sticlă este estimata ca fiind din anii 1960.
Vin vechi rosu sec Franta, 1966.
Vin vechi rosu sec, Franta.
Trufe ciocolata, Italia, 187 gr.
Trufe ciocolata, Italia, 187 gr.
18,
oct,
2022
/ by office mywine
Iată-ne în plină toamnă, frumosul sezon al ciupercilor. Fie că le găsești în pădure sau pe tarabele din piață, nu ai vrea să ratezi perechea ta ...
18,
oct,
2022
/ by office mywine
Ce fel de vin ar trebui să servești cu brânză? Aceasta este o întrebare prin excelență dedicata rafinamentului culinar și una la care în mod clar ...