Anul recoltei: 2013
Varietatea: Riesling 100%
Felul vinului: Dulce
Producție: Struguriculeși și selectați manual.
Alcool: 16,0 % vol.
Zahăr rezidual: 210,0 g/dm3
Aciditate: 8,9 g/dm3
Chateau Vartely
Întreprinderea modernă Château Vartely este utilată potrivit tendințelor contemporane în materia de tehnică vinicolă. Este asigurată atât procesarea, stocarea și îmbutelierea vinurilor, cât și calitatea lor superioară.
Baza companiei constă din ciclul tehnologic închis de producere, începând de la cultivarea strugurilor pe plantațiile proprii, prelucrarea lor, obținerea materialelor vinicole de calitate și maturarea lor, până la îmbuteliere și comercializarea pe piață.
Anul recoltei: 2013
Varietatea: Riesling 100%
Felul vinului: Dulce
Producție: Struguriculeși și selectați manual.
Alcool: 16,0 % vol.
Zahăr rezidual: 210,0 g/dm3
Aciditate: 8,9 g/dm3
Anul recoltei: 2011
Regiunea: Bujac, R. Moldova
Varietate: Pinot Noir 100%
Alcool: 13,0 % vol.
Zahăr rezidual: 15,0 g/l
Aciditate: 6,1 g/l
Regiunea: Bujac, R. Moldova
Varietatea: Chardonnay 30%, Sauvignon Blanc 30%, Aligote 40%
Felul vinului: Demisec
Alcool: 13,0 % vol.
Zahăr rezidual: 25,2 g/l
Aciditate: 6,7 g/l
Anul recoltei: 2013
Varietatea: Cabernet Sauvignon 100%
Felul vinului: Sec
Producție: Struguriculeși și selectați manual.
Alcool: 14,00 % vol.
Zahăr rezidual: 3,7 g/dm3
Aciditate: 5,20 g/dm3
Anul recoltei: 2012
Varietatea: Muscat 100%
Felul vinului: DemiDulce
Alcool: 16,0 % vol.
Zahăr rezidual: 121,0 g/dm3
Aciditate: 4,9 g/dm3
Anul recoltei: 2011
Varietatea: Syrah /Shiraz 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 14,0 % vol.
Zahăr rezidual: 4,0 g/dm3
Aciditate: 5,0 g/dm3
Varietate: Pinot Noir 100%
Felul vinului: Brut
Alcool: 13,00 % vol.
Zahăr rezidual: 7,2 g/l
Aciditate: 6,2 g/l
Anul recoltei: 2009
Varietatea: Merlot 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 14,5 % vol.
Zahăr rezidual: 3,3 g/dm3
Aciditate: 5,2 g/dm3
Anul recoltei: 2009
Varietatea: Cupaj 50% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon, 10% Syrah.
Felul vinului: Sec.
Alcool: 15,0 % vol.
Zahăr rezidual: 4,0 g/dm3.
Aciditate: 5,3 g/dm3.
Anul recoltei: 2013
Varietatea: Pinot Noir 100%
Felul vinului: Sec
Producție: Struguri culeși și selectați manual.
Alcool: 13,00 % vol.
Zahăr rezidual: 4,0 g/dm3
Aciditate: 7,00 g/dm3
Anul recoltei: 2011
Varietatea: Malbec 100%
Felul vinului: Sec
Alcool: 13,5 % vol.
Zahăr rezidual: 4,0 g/dm3
Aciditate: 4,8 g/dm3
Bautura tare, fabricata prin distilare dupa metoda Grappa Italiana.